Pax Jordiska Äventyr II

Nu börjar jag jobba med den nya säsongen av Pax jordiska äventyr.
Musik ska skrivas, ljud ska trampas och program ska mixas.
Det jag redan sett har fått mig att skratta så att jag vikt mig dubbel.
Undra om jag blir klar på utsatt tid…

Pax jordiska äventyr kommer tillbaka med en andra efterlängtad säsong våren 2014. Den nya serien inleds med att Pax lyckas stjäla en chokladfontän nere på jorden, men på väg upp mot rymdskeppet sprängs fontänen och delarna singlar ner mot södra Sverige. I avsnitten därefter ser vi Pax i olika miljöer; till exempel på en golfbana, i ett shoppingcenter, på en opera och en vårdcentral. Pax försöker samla ihop sina tio manicker för att kunna laga fontänen. Arga Tanten är som vanligt hennes motståndare på varje plats och Arga Tanten tänker inte låta Pax komma undan utan en vild jakt eller två!

paxII

Länk:
Pax II på Anagrams hemsida.